>MAROS ECO PELLET TUNINGGAL- SAJT
Tipikus nehéz folyóvízi keverék.
Az aromásításhoz használt parmezán sajt elsősorban a karika keszeg, szilvaorrú keszeg, a márna, a domolykó és a paduc hatásos etetésének a záloga.
Azokon a gyors folyású vizeken, ahol ezek a halfajok laknak, feltétlenül szükséges nehezíteni az etetőanyagot. Erre a célra a kissé megnedvesített, rostán áttört Maros barna agyagot lehet legeredményesebben használni.
Extra gyors vizeken az apró szemű kavics hozzáadása is szükséges lehet ahhoz, hogy a bedobott gombóc vagy a kosárral bejuttatott etetés hosszabb ideig helyben maradjon. Egy kevés nehéz süllyedő morzsa még ellenállhatatlanabbá teszi az etetést. + Sajt Folyadék Aroma
A Maros etetőanyagok közül az ECO termékcsalád talán a legkedveltebb a horgászok körében.
A pellet tuning gyártási technológiának köszönhetően az ECO etetőanyagok még hatékonyabbá, vonzóbbá váltak a halak számára.
A korábbi eredményesség egy PELLET tuninggal lett fokozva, így megléptük azt, ami ebben az árkategóriában egyedinek mondható. A pellet-tuningnak köszönhetően az etetésre érkező halak a pellet szemeket szedegetve hosszabb ideig elidőznek az etetésünkön, így nagyobb az esélyünk a megfogásukra.
Értékelések
Clear filtersMég nincsenek értékelések.