BIG CARP METHOD PELLET 13mm ANANÁSZ

1.690 Ft

16 Látogató figyeli ezt a terméket!
  • Személyes átvétel

Személyes átvétel boltunkban.

Ingyenes

  • Futárszolgálat (elektronikus fizetéssel)

Futárszolgálattal, kérd házhoz a csomagod.

1-3 nap

1890 ft- tól

  • Futárszolgálat (utánvéttel)

Futárszolgálattal, kérd házhoz a csomagod utánvéttel. +300 ft felár.

1-3 nap

2190 Ft-tól

  • Termékszavatosság 1 év
  • Elállás 14 nap

Fizess kényelmesen:

Termékleírás

❗️ÚJ TERMÉK – NOVÁKFEEDER BIG CARP METHOD PELLET 13mm❗️
💥 Mint sokak által ismert Novák János method bajnok egyik legkedvesebb módszere a feeder technikával történő nagy ponty horgászat. Hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalatok segítségével sikerült megalkotni ezt a hatékony szelekciót lehetővé tevő termékcsaládot
➡️A jelenlegi kínálat négy különböző ízt, és az összes fogós fő színt tartalmazza.
⚖️Tökéletes balanszírozású dumbell formájú wafftersek, amelyek attraktívan oldódnak ezzel felkeltve a halak érdeklődését.
🍍 Hosszú évek óta sokak kedvence az ANANÁSZ, így kihagyhatatlannak éreztük a palettából. Élénk sárga színével látványos, kívánatos falatot jelent a pontyok számára.
🥭 Az utóbbi pár évben óriásit robbantott a MANGÓ, mi ezt tovább bolondítottuk chilivel, amely tapasztaltunk alapján még fogósabbá tette az amúgy is rendkívül jól működő csalit! Élénk Narancssárga színével igazán látványos falat a nagy testű halaknak.
🔥 A fenti egyszínű csalik után következzenek azok, amelyek véleményünk szerint ízükben a legfogósabbak ha nagy ponty horgászatról van szó. A TIGRISMOGYORÓ-VAJSAV, valamint HALAS-MÁJAS rendelkeznek még egy különlegességgel. A tégelyeikben megtalálhatóak barna színváltozatban is, ezáltal az óvatosan táplálkozó rutinos öreg halakat is könnyen be tudjuk csapni velük.
🟤 A barna szín azért is olyan fontos, mert ez olvad bele leghatékonyabban a nagy ponty horgászatoknál használt sokszor nagy mennyiségű, különböző kisebb-nagyobb akár kosárral, illetve spombbal bejutatott pelletekbe, bojliba, tigrismogyoróba. Waffters tulajdonsága révén mindig a csalink lesz a legkönnyebb falat az etetésen megnövelve az akadás esélyét.
🌤❄️A négy csali egy olyan rendszert alkot, amelyekkel mind a négy évszakban, és az összes víztípusban, valamint áttetszőségű vízben meg tudjuk találni azt, amellyel meg tudjuk fogni akár életünk halát!

Vélemények

0 értékelés
0
0
0
0
0

Értékelések

Clear filters

Még nincsenek értékelések.

„BIG CARP METHOD PELLET 13mm ANANÁSZ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Be kell jelentkezned hogy képeket is tudj feltölteni.